Anuncios

Nou expedient informatiu a FCC per un altre presumpte frau en el servei de recollida de residus

Obert un nou expedient informatiu referent al presumpte incompliment del contracte de neteja i recollida de residus comès per l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas. Aquest expedient complementa l’expedient sancionador que va aprovar el Plenari el mes d’abril.

Aquest nou expedient informatiu se suma a l’expedient sancionador que va aprovar el Plenari del Consell Municipal del mes d’abril i que determinarà en un màxim de tres mesos la responsabilitat contractual que l’empresa ha incomplert, tenint en compte les clàusules específiques del contracte signat i la normativa administrativa general de la contractació pública. L’expedient establirà també les actuacions oportunes per al rescabalament econòmic pels danys i perjudicis ocasionats, així com les sancions que se’n derivin.

A més, l’Ajuntament de Barcelona ja ha pres mesures de canvi i reforç per millorar el control dels residus lliurats, com ara GPS en tots els vehicles d’escombraries, sistemes d’empremta digital per fitxar, inspeccions dirigides i aleatòries no rutinàries i codis QR per seguir els itineraris dels vehicles.

Recordem que l’expedient informatiu que es va tancar el mes passat constatava que l’empresa va alterar el preu del contracte de neteja de l’espai públic i recollida de residus municipals, i estimava en 3,3 milions d’euros el frau comès. L’expedient es va obrir el mes de novembre, quan el consistori va portar el tema a la Fiscalia.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82681 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: