Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Ferri: “És motiu d’orgull que un 85% dels valencians tinguen una actitud positiva cap a la diversitat LGTBI”

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha valorat molt positivament els resultats que atorga l’enquesta de valors realitzada per la Generalitat Valenciana que apunta cap a un consens social al voltant de la diversitat per orientació sexual. Així, un 84,7% dels valencians i valencianes es mostren d’acord amb l’afirmació que: “gais i lesbianes haurien de tindre la llibertat per a viure com vulguen”.

Per a Ferri “en la setmana de l’orgull LGTBI, podem traure pit de la gran tasca que ha realitzat el moviment associatiu per a aconseguir estos nivells d’acceptació social i que suposen un referent europeu d’obertura. Estes dades no ens sorprenen perquè sabem que la societat valenciana sempre ha sigut una societat avançada que valora la llibertat de cadascú per sentir-se i expressar-se; així com la igualtat de drets per a tot el món”.

“El suport a la diversitat ha esdevingut una senya d’identitat del poble valencià i arriba a tots els perfils poblacionals. Fins i tot un 68,8% dels valencians majors de 64 anys afirmen el seu acord amb este principi d’acceptació, xifres que es disparen a un 90,5% en el segment més jove, entre els 18 i 24 anys. També ens alegra que la diversitat siga celebrada per un 79,5% de les persones que es declaren catòliques, demostrant que els cristians de base estan molt lluny de les postures retrògrades de la jerarquia eclesiàstica”.

Segons Ferri, “estes xifres són positives, però no podem caure en triomfalismes. Dia a dia les persones LGTBI continuem patint agressions i formes de discriminació que cal combatre amb polítiques valentes com les que s’estan impulsant des del Consell. També hem de ser conscients de la situació alarmant que es viu en altres països. Per això animem a tota la població valenciana a eixir al carrer en les diferents mobilitzacions i activitats per l’Orgull LGTBI, per a donar suport a mesures com la Llei Trans i per a exigir que des del govern central s’aposte també per la defensa dels drets humans de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals arreu del món”.

Per últim, el Síndic de Compromís ha posat en valor la transparència que caracteritza el Consell del Botànic, com ho demostra la publicació en GVA Oberta de totes les dades de l’estudi, encreuament de variables i fins i tot, el fitxer de microdades, cosa que “contrasta amb l’opacitat del govern del PP que únicament començà a publicar les enquestes pagades amb diners públics després de l’allau de sentències contràries que van rebre per ocultar-les”, ha conclòs Ferri.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (71104 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: