Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Compromís exigeix la dimissió de Nadal després de la multa de 128 milions d’euros del CIADI per les reformes contra les primes a les renovables

El diputat de Compromís en el Congrés, Ignasi Candela, ha presentat una Proposició No de Llei perquè  els multes de 128 milions d’euros derivades de l’arbitratge de la Cort Internacional d’Arranjament de Diferències del Banc Mundial (CIADI) no es carreguen a la factura de la llum, sinó que “les assumisquen els windfall profits, és a dir, els excessius beneficis que reben les centrals nuclears i hidràuliques i que paguem tots”. “La irresponsabilitat del Govern en matèria energètica ens costarà 128 milions d’euros”, ha sentenciat Candela.

Candela ha recordat que Compromís va presentar una Proposició de Llei en el Congrés per a “garantir una retribució mínima als inversors” però el Govern la va vetar. “El ministre Catalá s’està comportant com un vertader lobista de l’oligopoli energètic”, ha assenyalat Candela.

A més, segons el diputat de Compromís, “aquesta multa de 128 milions d’euros deixa en una situació de greuge comparatiu als inversors nacionals, que no han pogut acudir a l’arbitratge internacional del CIADI”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78178 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: