Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Reclusions que vulneren drets elementals

Nou requeriment al Ministeri de l’Interior perquè procedeixi al tancament del Centre d’Internament d’Estrangers de la Zona Franca. El contenciós administratiu entre l’Ajuntament i l’Estat es resoldrà, doncs, a l’Audiència Nacional a partir del setembre.

Les males condicions del CIE són un dels arguments que sustenten l’ordre de precinte. Aquests dies, una cinquantena de persones recluses fan vaga de fam en senyal de protesta. El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, ha visitat el 12 de juliol el centre d’internament per interessar-se per l’estat d’aquestes persones i ha recordat que al centre “no es compleixen les condicions mínimes de seguretat i prevenció d’incendis”.

Durant la seva visita, Asens ha declarat: “La reivindicació d’aquestes persones és exigir dignitat davant d’unes condicions d’internament que vulneren els drets més elementals, com per exemple una assistència mèdica adequada. També reclamen la seva llibertat davant d’una mesura d’internament que és completament desproporcionada”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76676 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: