Anuncios

Un nou espai cultural a Montjuïc

El Palau Victòria Eugènia, situat ben a prop de les Fonts de Montjuïc, es convertirà en un espai cultural i artístic. L’immoble, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i construït entre el 1918 i el 1923 amb motiu de l’Exposició Internacional de 1929, serà remodelat. La meitat de l’espai es destinarà a grans exposicions temporals. Aquesta reutilització cultural de l’espai serà possible gràcies a un acord amb la Fira de Barcelona.

El Consistori i la Fira han arribat a un acord per remodelar el Palau Victòria Eugènia, que estava cedit per a usos firals fins a l’any 2025. En el marc del conveni que se signarà formalment al setembre, el Palau serà remodelat i la meitat del seu espai serà utilitzat perquè la ciutat tingui una major presència en els circuits internacionals de grans exposicions temporals. Així, reforçarà l’oferta dels museus de la ciutat.

En virtut del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys, l’Institut de Cultura de Barcelona pagarà 25 milions d’euros a la Fira, que serviran per finançar les obres d’adequació del recinte. L’altra meitat de l’espai del Palau serà utilitzat per la Fira com a espai per a fires i d’iniciatives comercials.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84762 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: