Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Més inversió per reformar mercats

Barcelona.- La inversió prevista per a aquest any per millorar i modernitzar els mercats de la ciutat s’incrementa amb 2,7 milions d’euros més que es destinaran a diferents actuacions en catorze d’aquests equipaments. Destaca la reforma de tres nous mercats —del Besòs, del Carmel i de Montserrat— que se sumen a les cinc ja endegades, entre les quals hi ha les dels mercats de Sant Antoni, Sant Andreu o la Vall d’Hebron – Teixonera.

La nova injecció pressupostària permetrà iniciar la redacció del projecte bàsic per reformar el Mercat de Montserrat o per iniciar les amortitzacions de parades dels comerciants que no volen continuar la seva activitat i que permetran reordenar l’oferta comercial tant als mercats del Carmel i del Besós com en altres.

“Volem modernitzar, dignificar i donar qualitat al servei dels mercats, que són recintes que generen cohesió social, creen espais comunitaris i recusen urbanísticament els barris“, ha explicat el segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni.

En total, l’any 2017 s’hauran invertit prop de 43 milions d’euros, el gruix dels quals es destina a les rehabilitacions dels mercats de Sant Antoni, Sant Andreu, del Bon Pastor, de l’Abaceria Central o de la Vall d’Hebron – Teixonera, el darrer dels quals roman tancat durant tot l’agost per les obres de remodelació que ja estaven previstes i que permetran ampliar-ne la superfície comercial en més de 2.000 metres quadrats.

A més, s’hi ubicarà un hort urbà de 1.400 metres quadrats a la coberta, que serà pioner a Europa i que redibuixarà i cohesionarà tot l’entorn del mercat.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76676 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: