Anuncios
ÚLTIMA HORA:

La realitat virtual arriba al Tibidabo

L’atracció Tibidabo Express, el tren de l’oest que segueix un recorregut a través dels arbres, incorpora ja ulleres de realitat virtual. Així, el parc passa a tenir la primera atracció de realitat virtual de tot Catalunya. Un nou espectacle de mapping nocturn, les fonts d’aigua interactives i la tornada de l’avió són la resta de novetats de la temporada d’estiu.

L’atracció Virtual Express, que ja està en marxa, posa de manifest l’aposta del parc per la innovació i la diversió. Funciona a partir d’una tecnologia pionera de realitat virtual, que arriba per primer cop a Catalunya i que transforma el tren de sempre. El recorregut físic ara es combina amb un viatge virtual ple de sensacions i emoció.

Durant aquest estiu, els visitants podran gaudir d’altres novetats. Els dies al parc acaben amb un nou espectacle de cloenda a la plaça dels Somnis, amb tècniques com el làser i el mapping. L’avió clàssic s’ha rehabilitat i torna a funcionar. I ja estan en marxa les fonts d’aigua interactives, que complementen l’oferta d’atraccions d’aigua que ja existien al parc i que durant l’estiu són molt ben valorades pels usuaris.

Rècord de visitants

Durant aquesta temporada, el parc d’atraccions ha rebut 376.961 visitants, un 8% que durant el mateix període de l’any 2016.“Seguim amb un ritme creixent i s’ha batut un nou rècord de visitants al mes de juliol”, ha destacat el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, durant la inauguració de la nova atracció. Més de 4.000 infants han gaudit de la visita gratuïta que ofereix la iniciativa “Tibidabo Solidari” i s’espera arribar, al final de la temporada, a gairebé 7.000 infants en situació de vulnerabilitat.

Horari d’estiu

Durant el mes d’agost, el parc obre tots els dies des de les 11 h del matí fins a les 23 h de la nit. Les famílies visitants disposen de diferents serveis de transport, ecològic i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Podeu consultar aquí totes les opcions per accedir-hi.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76676 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: