Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Radiografia dels barris de la ciutat

S’ha publicat l’actualització de l’Observatori de Districtes i Barris de la ciutat, que ofereix l’informe a través del qual es recullen desenes d’indicadors, tant estadístics com d’opinió, al voltant de diferents eixos temàtics que permeten analitzar la realitat social de Barcelona.

Cadascun dels documents aporta dades genèriques respecte a la població, l’activitat econòmica, el treball, l’habitatge, els equipaments o el transport, així com més concretes, com el nombre de fonts, punts d’accés wifi o parcs infantils, dels 10 districtes i els 73 barris barcelonins. En conjunt, aquest informe ofereix 162 indicadors diferents pel que fa als districtes, i 86 sobre els barris.

L’informe esdevé una eina molt útil per a l’observació i l’estudi de la diversitat interna de Barcelona. Revela, per exemple, que el barri amb l’índex d’envelliment més alt de la ciutat és Montbau, que multiplica per quatre Torre Baró, amb la població més jove. Pel que fa a les diferències en el mercat de treball, la Marina del Prat Vermell – Zona Franca és el que té més persones en situació d’atur sobre el total de la població activa, amb un percentatge que supera el 16%, mentre que la taxa més baixa correspon al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, amb tan sols un 3%.

L’Observatori de Districtes i Barris, del qual es fa càrrec anualment el Departament d’Estudis del Gabinet Tècnic de Programació, és d’accés públic i permet a la ciutadania la descàrrega de qualsevol dels 83 informes que ofereix.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (73311 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: