Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Fran Ferri: «Ens hem cansat de ser sempre menys que la resta, cal reformar el sistema de finançament»

El Síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha reaccionat a les conclusions de l’estudi de la Fundació d’Estudis d’Economia Aplicada (FEDEA), sobre la liquidació de 2015 del sistema de finançament de les comunitats autònomes de règim comú, que afirmen que el poble valencià és el pitjor finançat de tot l’Estat espanyol.

Després de conéixer-se aquestes dades, Ferri manifesta que «l’Informe de FEDEA no suposa cap sorpresa i torna a confirmar el que venim denunciant des de fa temps: els valencians i valencianes som els pitjor finançats de tot l’Estat. Això vol dir menys diners per a Educació, Sanitat, Dependència, Habitatge o polítiques actives d’Ocupació. Això vol dir que per culpa dels diferents governs centrals els valencians i valencianes vivim pitjor».

Ferri, en nom de Compromís, exigeix al Partit Popular i Ciudadanos “que facen efectiu l’acord unànime de les Corts Valencianes, es modifique de forma immediata el sistema de finançament i es paguen tots els diners que ens deuen, des del govern central, als valencians i valencianes”.

En aquest sentit, Ferri afig que «la dreta ja va trair el poble valencià amb els últims pressupostos i ara volen fer el mateix amb el finançament i el deute històric».

“Per això, fem una crida a la societat valenciana a sumar-se a les mobilitzacions que estan organitzant els agents socials per a deixar clar que estem davant d’una reivindicació de tots els valencians i valencianes. No volem ser més que ningú però ja ens hem cansat de ser sempre menys que la resta», conclou Ferri.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76518 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: