Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Nou casal i allotjaments per a gent gran al nucli antic

Barcelona.- El barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, al districte de Ciutat Vella, disposarà d’un nou casal per a activitats d’entitats, així com allotjaments amb serveis col·lectius per a la gent gran, al carrer dels Mestres Casals i Martorell. El concurs d’idees ja s’ha licitat i es preveu que els espais es comencin a construir a la primavera de l’any 2019.

Per a l’edificació principal es disposarà d’una superfície d’uns 1.500 metres quadrats, i de 270 metres quadrats més per urbanitzar dels entorns. Amb l’objectiu de recuperar més espai públic, les entitats i el veïnat de Ciutat Vella han estat treballant durant aquests últims mesos en un projecte per aprofitar la zona fins que acabin les obres. Es desmuntarà una de les dues grans jardineres que hi ha actualment i es construiran unes grades, que s’aprofitaran per fer-hi activitats per a totes les edats.

El projecte provisional es concretarà durant els mesos de tardor i disposarà d’un pressupost màxim de 60.000 euros. La proposta final tindrà un pressupost de 3,2 milions d’euros en total.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76358 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: