Anuncios

Catalunya en Comú convida a participar dels actes de rebuig del terrorisme i a favor de la pau i la convivència

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona han convocat per al proper dissabte 26 una manifestació conjunta a Barcelona.

Hola, el passat dijous vam viure, malauradament, una de les pitjors experiènciesque com a societat podem viure. No obstant això, malgrat estar colpits per l’horror del que ha succeït a Barcelona i Cambrils, hem viscut una reacció plena d’humanitat, compromís i valentia tant per part dels professionals que han hagut d’estar a primera fila com del conjunt majoritari de la societat que ha transmès un missatge inequívoc: no tenim por i juntes continuarem fent de Barcelona, Cambrils i de totes les nostres ciutats, unes ciutats obertes, de Pau i Llibertat, de diversitat, valentes i alegres.

Per això, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona han convocat per al proper dissabte 26 una manifestació conjunta a Barcelona. Una manifestació que encapçalarà la ciutadania i els serveis públics, i que sortirà a les 18 hores dels Jardinets de Gràcia i baixarà pel passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya.  Catalunya En Comú hi serem presents. Tornarem a omplir els carrers de Barcelona per dir ben alt i clar que#NoTenimPor i que les persones que defensem la Pau som moltes més que les que les que intenten trencar-la.

Alhora aprofitem per recordar-vos que l’Ajuntament de Barcelona ha habilitat un llibre de condol on-line per a totes aquelles que no pugueu desplaçar-vos a l’Ajuntament i vulgueu afegir el vostre missatge de suport i solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Les Rambles.

Anuncios
About el comunista (68068 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: