Anuncios

Nou web d’Innovació Democràtica

BARCELONA.- Estrenem el web d’Innovació Democràtica amb tota l’activitat de la Direcció de Serveis d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de l’Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu informació sobre qui som, què fem, la nostra estratègia i els projectes (com el decidim.barcelona, plataforma de participació ciutadana) en què treballem mentre obrim els processos de participació a la ciutadania, juntament amb les treballadores de la institució i també amb persones investigadores, acadèmiques, comunicadores, programadores, enginyeres i altres interessades.

El web serveix de repositori públic on compartim els documents de la direcció que anem elaborant i publicant. A la secció d’Actualitatrecollim notícies relacionades amb innovació democràtica i hi publiquem les cròniques i els vídeos dels esdeveniments que organitzem, també els de la comunitat #metadecidim.

Des d’aquesta pàgina (en català, castellà i anglès) podreu accedir a altres webs relacionats i a les nostres xarxes socials, el compte de Twitter, la llista de vídeos a YouTube, les fotografies a Flickr i el canal de Telegram, per estar informades de què fem.

Anuncios
About el comunista (23860 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: