Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Ferri: “Bonig està demostrant que encapçala un PP corrupte que no té manera de regenerar-se”

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, per “no donar la cara ni actuar davant el darrer informe demolidor de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil sobre la corrupció al seu partit a la Ciutat de València”.

“Bonig està demostrant que encapçala un PP corrupte que no té manera de regenerar-se. La presidenta del PPCV hauria de respondre davant esta constatació de què el seu partit va guanyar eleccions fent trampes, un atemptat a la democràcia. La gestió de Bonig al capdavant del PP al nostre territori s’ha caracteritzat per no expulsar als imputats per corrupció que segueixen al grup municipal de València i se’ls premia participant en la interparlamentària del seu partit, no és capaç de regenerar el PP, com hem pogut comprovar també en el PP de la província de València”.

Per a Ferri “este curriculum inhabilita a Bonig per a seguir al capdavant d’un partit que tinga com objectiu regenerar-se, amb ella la corrupció i la incapacitat segueixen sent les senyes d’identitat del PP”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76358 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: