Anuncios

Els serveis de seguretat, prevenció i emergències municipals, Medalla d’Honor del Parlament

La Guàrdia Urbana de Barcelona, els Bombers de Barcelona i el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han rebut la Medalla d’Honor, en la categoria d’or, del Parlament de Catalunya per la seva tasca durant la tarda del 17 d’agost i els dies posteriors a l’atemptat de la Rambla.

La Cambra també ha reconegut la tasca de la Policia Local de Cambrils, el Sistema d’Emergències Mèdiques, Protecció Civil de la Generalitat, l’Institut de medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, els Bombers de la Generalitat i la Creu Roja per la seva intervenció en els atemptats de la Rambla i Cambrils el 17 d’agost i els dies posteriors.

El cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez, ha recollit la distinció. També ho han fet Montserrat Rovira, directora del CUESB i Rafel Álvarez, cap d’unitat del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona (SPEIS), que va ser el responsable de l’operatiu del 17 d’agost dels Bombers de Barcelona.

La mostra d’agraïment del Parlament de Catalunya s’afegeix a les medalles d’honor al mèrit cívic, que es van entregar divendres 8 de setembre.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84670 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: