Anuncios

Compromís adverteix Sánchez que “qualsevol reforma del finançament autonòmic que oblide als valencians fracassarà”

El portaveu d’Economia i Hisenda de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha contestat hui a les afirmacions de Pedro Sánchez sobre la reforma del sistema de finançament. Per a Candela, les propostes del líder socialista d’incloure indicadors com l’envelliment o la taxa d’atur “no solucionen els problemes del model, ja que no ataquen a l’arrel de la desigualtat en el sistema de finançament”. “Qualsevol reforma del sistema de finançament autonòmic que oblide als valencians fracassarà”, ha advertit Candela a Sánchez.

Segons el diputat de Compromís, els problemes del sistema de finançament “es deuen, principalment, a que les transferències que introdueixen en el model el Fons de Suficiència es calculen amb base en necessitats de despesa que no són reals”, pel que “per molts indicadors nous que incloguem en el sistema, si no actualitzem les necessitats de despesa, la reforma serà inútil”.

“Instem a Sánchez, així com a Rajoy i la resta de formacions a negociar amb tots els territoris mitjançant un debat obert la reforma del sistema de finançament”, ha afirmat Candela; qui també ha advertit als líders que “els valencians no acceptarem altre sistema que ens discrimine”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84809 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: