Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Compromís considera “cínic” que César Sánchez vulga paralitzar l’obertura de Punt

El portaveu de Compromís en la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, ha qualificat les paraules de César Sánchez, president de la institució provincial, com “molt cíniques”. El plantejament que fa ara Sánchez amenaçant amb boicotejar l’obertura de Punt , en opinió de la coalició, obeeix més  “a la no contractació de la seua amiga en el partit” que al presumpte interès dels alacantins que assegura el president.

“Fa uns anys quan va ser vicepresident de la comissió de control de RTVV dels Corts permetent corrupteles, manipulació i el seu endeutament extrem i ara amenaça amb paralitzar el procés d’obertura de la nova televisió dels valencians per a ocultar la seua nul·la gestió en la diputació, i a més sobre la base de la no contractació de la seua amiga en el partit. Cal ser molt cínics per a fer açò, ha perdut ja tota credibilitat”, ha denunciat Fullana.

“Després del que va permetre en Canal 9”, ha continuat Fullana, “resulta molt cínic que César Sánchez intenti ara paralitzar A  Punt . Dos anys hem tardat a veure l’autèntica cara de Sánchez, la de l’escassa capacitat de gestió i un projecte polític enfocat per al seu progrés personal més que per al ben comú”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76358 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: