Anuncios

Les associacions fan ciutat, fan festa major

BARCELONA.- Més de 2.000 persones voluntàries, 165 entitats i col·lectius de Barcelona i gairebé 200 activitats familiars, festives i singulars. Torna “Associa’t a la festa”, l’espai de trobada del teixit associatiu barceloní. Els dies 23, 24 i 25 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, la plaça de Catalunya es convertirà en l’epicentre dels valors que potencien les associacions de la ciutat: la diversitat cultural, la igualtat de gènere o la transformació social, entre altres.

L’edició d’enguany vindrà marcada per diverses novetats, entre les quals la crisi de les persones refugiades tindrà una  rellevància especial. En una carpa s’oferiran diverses activitats que abordaran el tema. Hi haurà el Bar Refugi, un espai per escoltar, en primera persona i amb un te a la mà, l’experiència migratòria d’algunes persones refugiades.

La majoria de les activitats d’aquesta segona edició d‘”Associa’t a la festa” s’han generat mitjançant processos participatius en xarxa, amb la col·laboració de més de cent cinquanta entitats amb perfils molt diferents, i amb uns resultats que destaquen per la singularitat, la creativitat, la proposta artística i participativa, el reflex del que el teixit associatiu representa per a la Mercè: un motor bàsic d’aquesta celebració i un canal per a la participació popular organitzada.

“Associa’t a la festa”, més enllà de la Mercè

Lluny de limitar l’activitat a la festa major de la ciutat, “Associa’t a la festa” promourà un programa anual, i esdevindrà així una plataforma en què s’ofereix un punt de trobada, coordinació i acció comunitària per a les entitats que ajudi a visibilitzar la seva tasca i les acosti a la ciutadania.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82918 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: