Anuncios
ÚLTIMA HORA:

ICV condemna la resposta repressiva del PP i exigeix la dimissió de Rajoy

El Portaveu d’ICV ha remarcat que la societat de Catalunya està més unida que mai en contra del Govern del PP.

Davant els fets ocorreguts durant la jornada d’avui, des d’Iniciativa per Catalunya volem expressar la nostra ferma condemna i rebuig a la resposta repressiva i desproporcionada del Govern del PP, qui ha ordenat a Guàrdia Civil i Policia Nacional que impedís la mobilització dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i exigim la dimissió del President Mariano Rajoy. “Rajoy és un piròman i un pocavergonya”, així de dur s’ha expressat el Portaveu d’ICV, Ernest Urtasun, qui ha criticat que el President del Govern d’Espanya s’amagui darrere de la policia i els jutjats, ja que es tracta d’una reacció que únicament empitjora la situació.

El Govern del PP ha traspassat totes les línies vermelles i ha mostrat la seva cara més repressiva i autoritària davant una ciutadania pacífica disposada a mobilitzar-se en contra d’un Estat que no ha permès pactar un referèndum legal i vinculant. “L’actitud amb què ha respost Mariano Rajoy i el Govern del PP ha provocat que la societat de Catalunya es cohesioni entorn el rebuig a un Govern incapaç de donar una solució política a una crisi gravíssima”, ha explicat Urtasun, afegint que la resposta del Govern d’avui ha trencat el pacte territorial de la Constitució. És per això que ha urgit a començar a treballar al Congrés dels Diputats per fer fora del Govern a Mariano Rajoy, ja que “si Rajoy segueix a la Moncloa, no hi ha solució a la situació de Catalunya”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (71201 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: