Anuncios

Aturada general del 3 d’octubre

BARCELONA.- L’Ajuntament se suma a la Taula per la Democràcia a l’aturada general de demà dimarts 3 d’octubre en rebuig a la violència ocorreguda durant la celebració del referèndum de l’1O.

Amb aquest motiu, se suspenen tots els actes institucionals així com la convocatòria d’actes polítics previstos. A més, els serveis i instal·lacions no imprescindibles pel funcionament de la ciutat romandran tancats.

Es tracta de: centres cívics, biblioteques, ludoteques, centres de gent gran, espais familiars i altres serveis que puguin establir-se des dels districtes o àrees, així com museus, arxius, centres d’art, el servei d’informació de la Virreina i altres centres culturals gestionats per l’Institut de Cultura de Barcelona.

S’han decretat uns serveis mínims ordinaris per garantir el funcionament de la ciutat. El servei de la xarxa de metro i bus de TMB estableix uns serveis mínims del 25% en les franges de 6.30 h a 9.30 h i de 17 a 20 h. Fora d’aquestes franges no es garanteix el pas de vehicles i trens.

El decret de serveis mínims que s’ha signat inclou també:

– Un equip de guàrdia del servei d’emergències socials
– Una persona per cada Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).
– Una persona per centre de serveis socials.
– Dues persones al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAACB).
– El 60% de serveis funeraris.
– Betevé, per garantir l’emissió del 50% de la programació.
– Una o dues persones segons el cas per cada una de les gerències de l’Ajuntament i dels instituts municipals.

Màxima unitat

La crida de la Taula per la Democràcia, a la que s’hi han afegit els sindicats majoritaris, les patronals i les entitats sobiranistes, promou una aturada de l’economia catalana per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la reacció de l’Estat.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello ha destacat que “és important la màxima unitat al rebuig dels fets d’ahir, d’una actuació policial desproporcionada sobre una ciutadania que es va concentrar pacíficament per expressar el seu desig de poder votar”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84460 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: