Anuncios

Compromís demanarà la compareixença al Congrés del director d’Informatius de TVE davant la “manipulació informativa” de l’1-O

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, demanarà la compareixença al Congrés del director d'Informatius de TVE, José Antonio Álvarez Gundín, per la “manipulació informativa" i la falta de seguiment del referèndum d’;autodeterminació celebrat ahir a Catalunya.

La formació valencianista se ha unido a la denúncia del Consell d’Informatius dTVE demanant la dimissió d'Álvarez. Baldoví considera que “el responsable no pot estar ni un minut més destrossant la televisió de tots els ciutadans de l’estat i ha de donar la cara al parlament per una terrible situació que últimament es repeteix molt”.

A més, el portaveu valencià ha volgut elogiar la gran valentia dels professionals que han denunciat a l’adreça de la televisió pública “tot el meu suport als treballadors pel seu coratge i per no voler agenollar-se davant qui intenta podrir diàriament TVE”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84460 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: