Anuncios
ÚLTIMA HORA:

L’Advocacia de l’Estat dóna la raó als productors d’energia: 7.000 milions de multa per la retallada a les renovables

L’Advocacia de l’Estat estima en 7.000 milions d’euros el cost per a les arques públiques de les multes i sancions per la retallada del Govern a les renovables. La xifra coincideix exactament amb els càlculs de l’Associació Nacional de Productors d’Energia (ANPIER) i confirma la “nefasta gestió” d’Álvaro Nadal.

El diputat de Compromís Ignasi Candela ha acusat a Nadal de ser un ministre “inepto i car”. Espanya s’enfronta a un al·luvió de reclamacions en els tribunals d’arbitratge a compte de la seua política energètica i del tijeretazo a les fonts d’energia renovables.

“Demanarem la dimissió del ministre quan es confirme la quantia en indemnitzacions i multes que ha avançat el nou advocat de l’Estat, Eugenio López Álvarez”, ha assegurat Candela. López Álvarez va donar la raó a ANPIER en una recent entrevista del sector, ha informat avui eldiario.es.

Espanya, amb més d’una trentena litigis pendents, lidera les denúncies d’arbitratge contra la seua política energètica. Empreses i inversors de Regne Unit, Alemanya o Estats Units, entre uns altres mantenen causes obertes contra el bloqueig del Govern al desenvolupament i rendibilitat de les renovables.

El diputat de Compromís ha repassat les xifres de la despesa: 128 milions de multa més costes i interessos, solament del primer plet que el Ciadi, el tribunal d’arbitratge adscrit al Banc Mundial va resoldre al maig, als quals cal afegir almenys 20 milions d’euros en assessoria jurídica.

Candela també ha qüestionat com és possible que el Govern contradiga als seus propis advocats i rebaixe fins als 3.000 milions d’euros el cost de les sancions.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (73117 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: