Anuncios

Contra la precarietat, ocupació de qualitat

Els veïns i veïnes de Ciutat Vella són els primers a disposar d’un punt de defensa de drets laborals, un espai d’assessorament i informació contra la precarietat a la feina. Aquesta oficina, que s’adreça també a les empreses que vulguin contractar en condicions justes, reforça les polítiques de desenvolupament econòmic amb un marcat accent local i de proximitat.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha assegurat que perquè “Barcelona tingui una economia pròspera, una economia dinàmica, és important que les condicions laborals siguin justes, i per afavorir aquesta dinàmica cal fer-ho des de la proximitat, hem de baixar als barris”.

L’oficina, ubicada a la plaça de Salvador Seguí, oferirà atenció personalitzada en horaris d’atenció de matí i tarda a aquelles persones que tinguin dubtes relacionats amb la seva situació laboral, a més d’organitzar trobades col·lectives mensuals.

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha afegit que “pretenem donar a conèixer aquest servei d’assessorament tant al carrer, en diferents idiomes per adaptar-nos a la realitat multicultural del districte, com als mateixos centres de treball amb la col·laboració dels sindicats“.

Els professionals oferiran assessorament i guiatge a tot tipus de persones treballadores encara que focalitzaran en els sectors del turisme, l’hostaleria, l’oci nocturn i les cures personals o persones treballadores de la llar.

Aquest nou servei, impulsat per Barcelona Activa, s’emmarca en el Pla de desenvolupament econòmic local de Ciutat Vella i es planteja com un projecte pilot amb vocació d’estendre’l a la resta del territori.

 

Anuncios

Categorías

About el comunista (84460 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: