Anuncios

Balanç de les actuacions d’estiu

BARCELONA.- Per garantir el manteniment i seguretat de la via pública, els mesos estiuencs s’han realitzat 101 treballs. D’aquests, cinquanta-un han estat millores d’urbanització, mobilitat, infraestructures ferroviàries, mobiliari urbà o serveis, i cinquanta de pavimentació. Fins al 22 de setembre s’han finalitzat el 92% de les actuacions.

Intervenir a l’espai públic durant l’estiu permet realitzar treballs de més complexitat i afavoreix la convivència en coincidir amb un descens de l’activitat ordinària.

Entre les actuacions destaca la construcció de l’estructura que permetrà instal·lar la cobertura de la ronda de Dalt entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron, i la pavimentació de més de 200.000 metres quadrats de carrers com ara la Gran Via, el carrer de Balmes o el passeig de Sant Joan, entre altres. D’altra banda, s’han renovat bancs, cadires, fitons i baranes, i s’han fet reparacions a les àrees de jocs infantils.

La mobilitat sostenible també ha tingut un impuls important amb la construcció de nous carrils bici o la millora d’altres que s’han baixat a la calçada, i amb la construcció de nous trams de carril bus per preparar la implantació de la Fase V de la Nova Xarxa de bus que es farà al novembre.

“Agrair als veïns la paciència i predisposició per ajudar a que els treballs es desenvolupin correctament. Les actuacions permeten que la ciutat estigui més preparada per començar el curs de la millor manera possible”, ha remarcat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia Urbana, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz.

Anuncios

Categorías

About el comunista (84670 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: