Anuncios
ÚLTIMA HORA:

El barri de Sant Antoni recuperarà 26.000 metres quadrats per a les persones

BARCELONA.- El 2019, els veïns i veïnes de Sant Antoni hauran recuperat 26.000 metres quadrats que ara es destinen als vehicles per a usos ciutadans. És l’horitzó marcat al programa Superilles per a un dels barris més densos de la ciutat i que s’implanta d’acord amb un procés de participació dut a terme amb el veïnat. El primer pas és la transformació de la cruïlla dels carrers Comte de Borrell i Tamarit en una gran plaça pública de més de 10.000 metres quadrats.

Les actuacions prioritzaran els espais d’estada i de lleure, incrementant-ne el verd urbà enfront de la mobilitat privada. De fet, aquest és el criteri que regeix totes les intervencions que es duran a terme al barri. Tal com ha assegurat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz: “La ciutat exigeix una redistribució democràtica de l’espai disponible, reduint el trànsit dels vehicles més contaminants, per donar cobertura a les necessitats del veïnat”.

El Mercat de Sant Antoni, una oportunitat per al barri

La segona fase de la intervenció actuarà sobre els espais contigus a l’edifici del mercat, que també esdevindran places d’ús ciutadà amb una superfície total de 6.000 metres quadrats. D’altra banda, el Mercat de Sant Antoni entra en els darrers sis mesos d’obres, amb l’adequació dels entorns i la construcció de les marquesines que envoltaran l’edifici i que serviran de seu per al mercat dominical de llibres.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (75047 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: