Anuncios

Mollà: “El PP ha de recórrer a les mentides per tractar de desacreditar uns pressupostos que evidencien la bona gestió del Consell del Botànic”

La portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, ha criticat les “mentides” vessades hui per la Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en la valoració davant els mitjans de comunicació del Projecte de Pressupostos de la Generalitat per a 2018.

Per a Mollà “en esta compareixença Bonig ha evidenciat que el seu partit manca d’arguments per contrarestar les bones xifres que desprenen els comptes de la Generalitat per al pròxim any”.

“La portaveu del PP valencià s’ha atrevit, per exemple, a titllar de pujada d’impostos la previsió de millora dels ingressos de l’administració valenciana en 2018, mentint descaradament a l’opinió pública. Com la mateixa Bonig sap de sobra, els ingressos de la Generalitat Valenciana van a augmentar per la millora de la situació econòmica del nostre territori. A major creixement econòmic majors ingressos públics, una equació que al PP li costa reconèixer perquè suposa cenyir-se a la realitat de la bona gestió del Consell del Botànic, que es veu reflectida en els Pressupostos”.

Segons Mollà “l’absència de veritat en les declaracions de Bonig sobre els pressupostos ha arribat a l’extrem d’afirmar que les ajudes a la dependència en el territori valencià les està pagant el govern de Mariano Rajoy. Una mentida que a més és un insult als dependents perquè la realitat és que actualment el Consell està aportant el 88% dels fons per a les ajudes a la dependència malgrat que la pròpia legislació obliga al govern central a pagar el 50%. I en compte de caure-li la cara de vergonya a Bonig pel minso 12% que està abonant el govern del PP, té la gosadia de mentir descaradament sobre esta qüestió, el que és bona mostra de la l’alçada moral de la portaveu popular”.

“La realitat sobre estos pressupostos és que són 100% Botànic –ha afegit la parlamentària de Compromís- i continuen en la senda d’allò marcat a principi de legislatura, el rescat de les persones i la reactivació dels nostres sectors econòmics. Bona mostra és l’augment del pressupost per a polítiques socials que permetrà doblar la xifra dedicada a lluitar contra la pobresa, que se situa en 88 milions d’euros”.

Destaca també l’esforç en Economia per potenciar el desenvolupament industrial amb els 128 milions d’euros per al Pla Estratègic del sector o la lluita contra l’atur amb l’augment del pressupost del SERVEF que se situa en 140 milions d’euros.

Per a Mollà “hem de posar de relleu també les xifres d’Educació, la inversió en construcció de col·legis es dobla, situant-se en 281 milions d’euros, el que suposarà la construcció de 40 escoles i 8 instituts nous”.

Anuncios
About el comunista (67935 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: