Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Viu el teu Nadal a Barcelona!

L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de les festes nadalenques. Aquest cap de setmana, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família obren les portes, i els veïns i les veïnes també podran visitar el pessebre de la plaça de Sant Jaume. Els propers dies, la festa s’estendrà pels barris, on tindran lloc més d’un miler d’activitats, el comerç de proximitat i la cultura jugaran un paper destacat i la plaça de Catalunya es convertirà en un espai per a les famílies i el consum solidari i responsable.

Connecteu-vos al web del Nadal!

Un any més, el Nadal torna a la ciutat i ho fa amb moltes activitats i de molts tipus per celebrar aquestes festes. El punt d’inici el marca l’acte d’encesa dels llums de Nadal. Aquest any, l’escenari ha estat la Rambla, i l’acte ha homenatjat la resposta dels comerços i del veïnat als atemptats del 17 d’agost, que van colpir la ciutat i han deixat una empremta profunda.

La Fira de Santa Llúcia i la Fira de Nadal de la Sagrada Família començaran a rebre visitants aquest cap de setmana i estaran obertes fins al 23 de desembre. Santa Llúcia, que commemora el seu 231è aniversari, tindrà prop de tres-centes parades que oferiran els productes típics de Nadal per a la decoració, el pessebre i els regals. La Fira de la Sagrada Família també tindrà parades d’avets, guarniments nadalencs, pessebres i figures, així com productes alimentaris típics d’aquestes dates.

El pessebre de la plaça de Sant Jaume ha estat dissenyat per l’arquitecte Jordi Dauder i està format per 25 figures de metacrilat. Es podrà visitar fins al 7 de gener. Al pati del Museu Marés se n’hi ha muntat un altre, obra de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, amb una estètica més tradicional.

Aquest any, la celebració del Nadal es reforça als barris de la ciutat, on s’han organitzat més d’un miler d’activitats, com fires tradicionals, trenets per als infants, tallers, cursos i altres activitats participatives. Barcelona és cultura per Nadal i per això fins a principis de gener les activitats relacionades amb el circ, el teatre, la dansa, la música, el cinema o la cultura popular s’estenen per la ciutat i conviden el veïnat a gaudir-ne.

En aquestes dates, els comerços i els mercats també són protagonistes de la vida barcelonina. Les associacions comercials ofereixen activitats i propostes lúdiques i culturals per a tothom. I amplien l’experiència d’embolicar regals comprats als eixos comercials amb l’autèntic paper de Nadal. A més de crear i oferir un paper de regal ecològic, també es distribuiran embolcalls de roba reciclada.

Coincidint amb les festes nadalenques, la plaça de Catalunya es convertirà en un espai per a tota la família i de participació vinculat al Nadal. Aquest serà també l’escenari de la III Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, que pretén impulsar el consum responsable i de proximitat i l’economia amb un alt benefici social i ambiental.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (74991 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: