Anuncios

Cinc carrers del barri de la Sagrada Família seran més amables per als vianants

Es tracta dels passatges d’Ureña, Bofill, Pau Hernández, León i Carsi, que es renoven per millorar-ne els aspectes paisatgístics i urbanístics. S’hi prioritzarà la desaparició de les voreres i l’arranjament del paviment i de les línies aèries.

Les obres ja s’han iniciat en alguns dels carrers. És el cas dels passatges d’Ureña i de Bofill, on la vorera i la calçada es trobaran a un únic nivell. També es retiraran les jardineres actuals, que se substituiran per arbres, i es renovarà l’enllumenat.

Un cop acabades aquestes actuacions al febrer del 2018, està previst que comencin les dels passatges de Pau Hernández i de León, amb intervencions molt similars. Actualment són ja carrers sense voreres, per la qual cosa es canviarà el paviment i s’hi soterraran els serveis.

Un mes més tard s’actuarà al passatge de Carsi, on s’eliminarà l’aparcament de vehicles i es deixarà l’espai lliure per als vianants, que passaran a ser els usuaris prioritaris. Igualment es retiraran les jardineres i s’hi posarà enllumenat nou.

El pressupost total suma 1.418.000 euros, i s’afegeix a les mesures de conversió en zona de vianants i millora de l’espai públic que ja es duen a terme a la ciutat.

 

Anuncios

Categorías

About el comunista (93405 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: