Anuncios
ÚLTIMA HORA:

S’obre el carrer de la Diputació per millorar la connectivitat entre l’Eixample i Sants-Montjuïc

La urbanització i l’obertura d’aquest tram del carrer de la Diputació, entre Tarragona i la Creu Coberta, permetrà guanyar un espai apte per a activitats al carrer i també respon a una reivindicació dels veïns i les veïnes de fa més de trenta anys.

L’obertura del tram del carrer de la Diputació entre els carrers de Tarragona i de la Creu Coberta servirà per ordenar l’espai i millorar la connexió entre els barris d’Hostafrancs i la Nova Esquerra de l’Eixample. Tenen un cost de 995.074 euros i es preveu que s’acabin el juny del 2018.

La urbanització permetrà als veïns i les veïnes gaudir d’un espai que prioritza el pas dels vianants i que tindrà 3.110 metres quadrats aptes per fer-hi activitats de carrer. En aquest tram s’ampliarà la vorera i es reduirà la calçada per al trànsit rodat. Només podran circular-hi vehicles residents i en un sol sentit en direcció al carrer de Tarragona.

La urbanització del carrer també preveu la col·locació d’arbrat i nou mobiliari urbà com cadires, bancs i aparcaments de bicicletes.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76393 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: