Anuncios

Finalitzada la pacificació de l’entorn del Mercat de Sants

S’ha reurbanitzat l’eix conformat pels carrers de Sant Frederic, Caseràs i Càceres i els carrers de la Riera Escuder i Jocs Florals, per donar preferència als vianants i potenciar el caràcter comercial de la zona. A més, les obres han servit per millorar les condicions d’accessibilitat, enllumenat, arbrat i mobiliari urbà.

En tots els carrers, s’ha conformat una secció en plataforma única amb prioritat invertida, i s’ha seguit el mateix criteri i imatge que la resta de vies renovades de l’entorn del mercat. Així, l’eix Sant Frederic-Casteràs-Càceres ha esdevingut una plataforma que va des de Riera Blanca a Rambla Badal i des de Rambla Badal a Sant Medir.

Els treballs s’han aprofitat per col·locar nou arbrat, enllumenat amb tecnologia led, senyalització i mobiliari urbà, i s’han soterrat serveis que fins ara eren aeris i creuaven el carrer o circulaven paral·lels a façana. A més, les cantonades s’han deixat lliures d’elements urbans per facilitar el gir de vehicles de servei.

Anuncios

Categorías

About el comunista (94932 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: