Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Baldoví demana que si Abertis gestiona tan malament com diu de la Serna no seguisca “donant-li regalets en forma d’ampliació de concessions”

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha registrat una bateria de preguntes parlamentàries perquè el Govern esclarisca què ha ocorregut amb el caos en l’AP-6 després del temporal que ha deixat 3.000 vehicles atrapats fins a 20 hores a Segòvia.

Compromís, en un comunicat, ha exigit al President del Govern que cesse al seu ministre de Foment, Íñigo de la Serna: “Senyor Rajoy, vista la contundència amb la qual vosté va demanar en 2009 la dimissió de la llavors Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, no dubtem que ara que vosté té la possibilitat de cessar a l’actual ministre, farà el mateix en els pròxims dies”.

Baldoví també ha recriminat al Govern que la concessionària es tiren les culpes d’un a un altre: “No té cap sentit que Foment reconega que Abertis no compleix els seus compromisos i gestiona malament mentre li segueixen regalant, una vegada i una altra, concessions”.

“Els valencians i les valencianes fa 48 anys que paguem una milionada per circular per l’AP-7 d’Abertis, amb quina tranquil·litat circulem ara si sabem que si ocorren incidents com el d’aquest cap de setmana tant el Govern com l’empresa que la gestiona es desentendran?”, ha lamentat Baldoví.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78178 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: