Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Ferri: “No n’hi ha prou amb que Bonig demane perdó, volem que tornen els diners saquejats”

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha qualificat com a decebedores les valoracions realitzades per la Presidenta del PPCV Isabel Bonig sobre la confessió de Correa respecte al finançament il·legal del seu partit.

Per a Ferri “que tot el que tinga a dir Bonig sobre els avanços judicials en la causa que investiga la corrupció del PP valencià siga que ja varen demanar perdó en el congrés regional del passat abril és bona mostra del nul nivell de regeneració que ha suposat el lideratge de Bonig en el PPCV”.

“El que necessitem els valencians i valencianes no és que el PP demane perdó sense més, els diners saquejats per la corrupció del PP han de tornar a les arques públiques, eixa és la prioritat”.

Segons els portaveu parlamentari de Compromís “cada vegada que hi ha novetats en els processos judicials per la corrupció dels governs del PP es posa de relleu l’escàs èxit d’Isabel Bonig en desmarcar-se de l’obscur passat del seu partit, entre altres coses perquè ella mateix i molts altres que continuen en primera línia formaven part d’aquells governs del saqueig. Tampoc ajuda a la titànica tasca de regeneració que haurien d’escometre que el PP valencià mai haja renegat de Francisco Camps i del seu legat corrupte i que inclús des del grup popular se li riguen les gràcies a l’expresident de la Generalitat quan compareix citat en les comissions d’investigació de Les Corts”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80371 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: