Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Compromís proposarà al ministre que la indemnització del Castor l’assumisca “qui va signar les condicions”

Compromís ha celebrat que el ministre d’Energia comparega en el Congrés per a donar explicacions després de declarar-se inconstitucionals les multimilionàries indemnitzacions del magatzem de gas Castor en la costa de Vinaròs (Castelló) “malgrat que arriba amb més d’un mes de retard”.La coalició valencianista va celebrar la sentència del constitucional que anul·lava la forma de pagament decretada pel Govern i que instava al govern a recalcular les multimilionàries indemnitzacions a ACS, l’empresa de Florentino Pérez.

La diputada de Compromís per Castelló, Marta Sorlí, aposta perquè el Govern recalcule a la baixa les indemnitzacions, que depure les responsabilitats polítiquespertinents i que siguen els culpables de les clàusules abusives els que les paguen de la seua butxaca.

Per a Sorlí: “el que han dut a terme és un autèntic atemptat contra els drets més bàsics de la ciutadania. Milers de famílies en situació de pobresa energètica semblen no ser suficients per a Rajoy, ell aposta perquè tota la ciutadania pague a través de la factura de la llum els 4.700 milions d’euros, entre la indemnització i els interessos, dels seus errors i els del PSOE”.

“S’ha demostrat que el Càstor va ser una autoadjudicació sense preu, és a dir, que el concurs va ser redactat expressament perquè la concessió fóra para ACS. Demà li deixarem clar a Nadal que els tripijocs dels Governs del PSOE i del PP amb Florentino no es paguen amb la factura de la llum de la ciutadania”, ha explicat la diputada.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (74988 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: