Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Àlvaro: “Que Catalá continue defensant a Camps, que els drets de les persones ja els defensa el Botànic”

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, ha manifestat que la diputada del PP, Mª José Catalá, “la reina dels platós, no té ganes de treballar, i busca entreteniments absurds mentre no té res a dir sobre el contingut de la Llei de Serveis Socials. Evidentment deixa clar que li preocupen ben poc els drets de les persones”.

Segons Àlvaro, “la Llei de Serveis Socials presentada per la vicepresidenta Mónica Oltra, desenvolupa i modernitza la llei de 1997, que estava totalment obsoleta, i ara dóna garantia universal als serveis socials tractant d’equiparar-los a la resta de drets de les persones. Així que no es fa cap OPA a ningú ni res semblant, sinó que es consoliden els drets de les persones. Mentre el PP, del que és membre i va ser part del govern en el seu dia la senyora Català, no va fer res. I el seu model, el model Cotino, va ser declarat il·legal”.

“Què ha de saber Català sobre una llei tan social? Què ha de saber la persona que es va quedar a soles en la defensa de Camps? Una ex consellera que va deixar els xiquets i les xiquetes en barracons, que va permetre el forat a Ciegsa i que no fa cap aportació a la llei. Que continue defensant l’honor de Camps, si això li agrada, que des del Botànic defensem i defensarem els drets de les persones. I que tinga clar que la resta del Parlament valencià tenim molta feina per donar eixida a les demandes socials”, ha conclòs la diputada Mònica Àlvaro.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (74988 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: