Anuncios

El CUESB acull 235 persones sensellar durant les tres nits de més fred

La fase d’alerta de l’Operació Fred, activada pels serveis socials municipals mentre les temperatures nocturnes s’han situat a l’entorn dels 0 ºC, ha permès acollir al centre municipal 235 persones durant tres nits.

Dijous, 8 de febrer, es va activar la fase d’alerta, en previsió del descens notable de les temperatures. Durant aquestes tres nits els equips del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han sortit al carrer a detectar persones que pernocten a la via pública per oferir-los passar la nit al centre d’estades breus del CUESB, que disposa de 100 places i ofereix serveis d’higiene, alimentació i consigna.

El dispositiu de l’Operació Fred en fase d’alerta ha comptat diàriament amb 9 vehicles i 30 persones entre professionals i voluntaris del CUESB, Creu Roja i el servei municipal del Servei d’Intervenció Social (SIS). Durant els propers dies l’Operació Fred continuarà activa en fase preventiva, la qual cosa suposa que se seguiran oferint les 72 places addicionals que hi ha al Centre d’Acolliment Nocturn d’Emergències (CANE).

Aquest dispositiu es va obrir el passat 29 de novembre i des de llavors ha atès un total de 4.922 estades nocturnes i el mateix nombre d’esmorzars, a banda d’altres serveis com 4.650 sopars, 3.695 dutxes, 3.153 serveis de consigna i 181 persones ateses al servei d’infermeria, entre d’altres.

Anuncios

Categorías

About el comunista (93405 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: