Anuncios
ÚLTIMA HORA:

El CUESB acull 235 persones sensellar durant les tres nits de més fred

La fase d’alerta de l’Operació Fred, activada pels serveis socials municipals mentre les temperatures nocturnes s’han situat a l’entorn dels 0 ºC, ha permès acollir al centre municipal 235 persones durant tres nits.

Dijous, 8 de febrer, es va activar la fase d’alerta, en previsió del descens notable de les temperatures. Durant aquestes tres nits els equips del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han sortit al carrer a detectar persones que pernocten a la via pública per oferir-los passar la nit al centre d’estades breus del CUESB, que disposa de 100 places i ofereix serveis d’higiene, alimentació i consigna.

El dispositiu de l’Operació Fred en fase d’alerta ha comptat diàriament amb 9 vehicles i 30 persones entre professionals i voluntaris del CUESB, Creu Roja i el servei municipal del Servei d’Intervenció Social (SIS). Durant els propers dies l’Operació Fred continuarà activa en fase preventiva, la qual cosa suposa que se seguiran oferint les 72 places addicionals que hi ha al Centre d’Acolliment Nocturn d’Emergències (CANE).

Aquest dispositiu es va obrir el passat 29 de novembre i des de llavors ha atès un total de 4.922 estades nocturnes i el mateix nombre d’esmorzars, a banda d’altres serveis com 4.650 sopars, 3.695 dutxes, 3.153 serveis de consigna i 181 persones ateses al servei d’infermeria, entre d’altres.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80273 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: