Anuncios

Més de 1.300 places d’oferta pública aquest 2018

La convocatòria, que reforça especialment l’atenció ciutadana i els serveis bàsics, permetrà reduir l’externalització i estabilitzar la plantilla per millorar el servei ciutadà. Les bases i terminis es començaran a publicar aquest mes. En total, aquest mandat s’han aprovat 2.421 places d’oferta pública, la convocatòria més àmplia feta mai a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any es convocaran 1.392 places d’oferta pública d’ocupació, que formen part de les places aprovades el passat mes de desembre. Concretament, 165 places d’educació primària i secundària, 250 de personal de les escoles bressol, 168 d’equips de serveis socials i 18 de salut pública.

A més, hi haurà 423 places de l’àmbit de la gestió, l’administració i el dret, i 153 de tècnics en enginyeria i arquitectura.

També es reposaran 150 places de la Guàrdia Urbana i 79 de bombers.

Tota la informació es podrà consultar al web d’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament.

Rècord de places per un millor servei

Entre el 2015 i el 2018, durant aquest mandat, s’han aprovat un total de 2.421 places d’oferta pública, que majoritàriament es convocaran abans del final del mandat. Es tracta de la convocatòria més àmplia feta mai a l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu és aturar la reducció de treballadors i treballadores que hi ha hagut durant els últims mandats amb la no restitució de les vacants generades per jubilacions o altres baixes per tal de millorar el servei ciutadà. Amb l’oferta de places previstes s’estabilitzarà la plantilla, es cobriran les baixes i jubilacions, i reduirà un 70% els contractes temporals.

A aquestes places d’oferta pública cal sumar les 23 borses de treball que s’han anat convocant en el mandat actual i que han permès incrementar la plantilla en un miler de persones. Totes dues iniciatives formen part del Pla de recursos humans 2016-2019.

La convocatòria ha estat negociada i acordada amb els sindicats presents a la Mesa General de Negociació.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95107 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: