Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Suport a la vaga feminista del 8 de març

BARCELONA.- L’anunci d’adhesió a la vaga l’ha fet Ada Colau acompanyada de la resta de dones que formen part del Govern. Per l’alcaldessa, els motius d’aquesta adhesió “són obvis”. “Barcelona no és lliure de la xacra de la violència masclista, probablement la més estructural i sistèmica de la nostra societat.” Colau també ha recordat: “Un terç de les dones de Barcelona manifesten haver sofert alguna vegada algun tipus d’agressió sexual greu”, i ha explicat que a la ciutat patim també la bretxa salarial.

“Per coses com aquestes”, ha dit Colau, “ens sumem a la vaga del 8 de març, que és laboral però també de cures i de consum, per demostrar que sense les dones el món no funciona. I ho fem amb la il·lusió de veure que hi ha un moviment feminista renovat, rejovenit, que cada dia hi suma dones i homes que no es resignen a una societat masclista.” “Per la igualtat d’oportunitats, contra la violència, per una democràcia real, ens sumarem amb entusiasme a aquesta convocatòria”, ha conclòs l’alcaldessa.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76458 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: