Anuncios

Suport a la vaga feminista del 8 de març

BARCELONA.- L’anunci d’adhesió a la vaga l’ha fet Ada Colau acompanyada de la resta de dones que formen part del Govern. Per l’alcaldessa, els motius d’aquesta adhesió “són obvis”. “Barcelona no és lliure de la xacra de la violència masclista, probablement la més estructural i sistèmica de la nostra societat.” Colau també ha recordat: “Un terç de les dones de Barcelona manifesten haver sofert alguna vegada algun tipus d’agressió sexual greu”, i ha explicat que a la ciutat patim també la bretxa salarial.

“Per coses com aquestes”, ha dit Colau, “ens sumem a la vaga del 8 de març, que és laboral però també de cures i de consum, per demostrar que sense les dones el món no funciona. I ho fem amb la il·lusió de veure que hi ha un moviment feminista renovat, rejovenit, que cada dia hi suma dones i homes que no es resignen a una societat masclista.” “Per la igualtat d’oportunitats, contra la violència, per una democràcia real, ens sumarem amb entusiasme a aquesta convocatòria”, ha conclòs l’alcaldessa.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95265 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: