Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Més transparència i control ciutadà sobre la gestió financera municipal

BARCELONA.- El Portal de Transparència recull el detall de l’endeutament de l’Ajuntament a 31 de desembre del 2017 que inclou les condicions, finalitat i tipus d’interés de les operacions, i les entitats financeres prestadores, amb informació addicional que va més enllà del que estableix la llei.

L’endeutament es manté en els 835,5 milions d’euros assolits fa dos anys, la xifra més baixa de l’última dècada i una de les més baixes entre les ciutats espanyoles.

A més de mantenir l’actual nivell d’endeutament, el principal canvi introduit durant el mandat ha estat la priorització de bons socials i banca ètica a l’hora de formalitzar o renegociar les operacions que vencen.

Durant el 2017 s’han realitzat operacions per valor de 126.125.000 milions d’euros que corresponen un 32% a banca pública, un 28% a l’emissió de Bons Verds i Sostenibles,  un 22% a banca tradicional i un 18% a banca ètica.

Recomanacions

Les dades són fruit d’un treball d’anàlisi dels Serveis d’Auditoria Interna que permetrà també elaborar un manual per facilitar la gestió i el control de les operacions perquè s’executin sota els principis de concurrència, publicitat, transparència, no discriminació i igualtat de tracte amb la voluntat que s’actui d’acord a l’interés públic i amb la màxima fiabilitat.

A més, s’establirà una relació d’entitats financeres col·laboradores mitjançant concurrència pública que es publicarà així com també el resultat de les ofertes que presentin.

Consulta tota la informació aquí.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78178 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: