Anuncios

Atenció més integral i àgil en la sol·licitud d’ajudes socials

Des de l’obertura de l’Oficina de Prestacions Socials i Econòmiques dels serveis socials, l’octubre del 2017, un total de 220 persones han rebut assessorament per sol·licitar la renda garantida de ciutadania.

El servei, obert a tots els veïns i veïnes, ofereix informació i acompanyament per tramitar la renda garantida de ciutadania i també assessora en la presentació de recursos d’alçada davant l’Administració, en cas que es denegui la sol·licitud. Els serveis socials comproven la documentació necessària per fer la sol·licitud, a fi que, després, els sol·licitants l’entreguin al Servei d’Ocupació de Catalunya, que és qui té la competència per atorgar la prestació de la renda garantida de ciutadania.

L’oficina, ubicada al carrer d’Aragó número 344, centralitza la gestió de les prestacions municipals i altres tràmits amb l’objectiu d’oferir una atenció més integrada i àgil, per garantir els drets i deures dels veïns i veïnes que sol·liciten ajudes socials. A més de la renda garantida de ciutadania, s’hi poden tramitar ajudes d’urgència social, el Fons d’Infància 0-16 i ajudes específiques per a famílies monoparentals, així com la renda municipal d’inclusió del projecte pilot B-MINCOME.

Anuncios

Categorías

About el comunista (90983 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: