Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Una illa de pisos de lloguer públic a les Glòries

BARCELONA.- Després de l’aprovació del pla urbanístic, a mitjan 2019 s’iniciarà la construcció de l’Illa Glòries, quatre edificis amb 225 pisos destinats al lloguer públic i dret de superfície.

Una part dels 225 pisos es destinarà a dret de superfície i, una altra, a lloguer social per a col·lectius vulnerables i a lloguer assequible. Els quatre blocs de pisos, que es construiran a l’illa entre la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Los Castillejos i la plaça de les Glòries Catalanes, els han dissenyat amb criteris i elements constructius avançats d’estalvi energètic i de salut els quatre equips d’arquitectes que van guanyar el concurs internacional d’idees, convocat el juny del 2016.

Els edificis, que es començaran a construir a mitjan 2019, mantindran les característiques arquitectòniques que ja tenen les illes de l’Eixample, una petició del veïnat recollida en les bases del concurs internacional. Cada edifici tindrà dos blocs de tres plantes d’habitatge units per una planta baixa comuna. Per mantenir una estètica homogènia dels quatre edificis, s’utilitzaran els mateixos elements d’acabament dels forjats i de coronament de les cobertes.

Els quatre projectes d’edificis s’adeqüen al Pla de millora urbana (PMU), aprovat inicialment en Comissió de Govern, que recull la qualificació d’un solar de 30.000 metres quadrats destinat a habitatge públic.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78369 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: