Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Àlvaro: “Ara les empreses adjudicatàries de residències s’han d’adaptar a un model on el centre són les persones no el negoci dels amics del PP”

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mònica Àlvaro, ha contestat a les valoracions realitzades hui per la portaveu del PP Maria José Català sobre les adjudicacions de les residències de la tercera edat.

Per a Àlvaro “es tracta d’unes crítiques inacceptables que venen del partit que va imposar un model de residències declarat il·legal per la justícia perquè estava fet a mida perquè els amiguets del PP feren negoci a costa de la Generalitat i dels usuaris”.

“Ara la conselleria que dirigeix Mónica Oltra està arreglant l’empastre que va deixar el PP impulsant un nou model de residències amb nombroses millores on el centre són per fi les persones i no els beneficis de les adjudicatàries”.

Segons explica la parlamentària de Compromís “fruit d’este canvi de model residencial del govern del Botànic s’han passat de 9 empreses adjudicatàries de l’època del PP a les 29 de l’actual. Unes empreses que ara s’han hagut d’adaptar i complir amb els nous requisits establerts per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per què la qualitat assistencial dels residents siga allò prioritari en el model residencial”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: