Anuncios

Compromís demana la compareixença de la Secretària de Comunicació del Govern per burlar-se dels pensionistes alacantins

El grup Parlamentari de Compromís al Congrés ha demanat  la compareixença de la directora general de comunicació,  Carmen Martínez Castro, per les declaracions que va realitzar durant la recent visita del presidentdel govern,  Mariano Rajoy, a Alacant, i ha preguntat formalment si el Govern comparteix les paraules de Martínez de Castro, i si considera que ha de mantenir-se en el seu càrrec després d’aquest episodi.

La pregunta, plantejada de manera conjunta per Joan Baldoví, portaveu de Compromís, i pel diputat per Alacant, Ignasi Candela, posa en relleu les paraules de Martínez Castro recollides per una televisió a les portes de l’Ajuntament d’Alacant, on va acudir el dissabte Rajoy per celebrar la consecució de l’alcaldia d’aquesta ciutat per part del Partit Popular.

Davant del consistori, hi va haver una manifestació de rebuda al president del govern per part de la Plataforma de Pensionistes, i va ser en aquest moment quan es va poder veure i escoltar a la directora general de comunicació, Carmen Martínez Castro, pronunciar amb certa vehemència: ««Qué ganas de hacerles un corte de mangas de cojones y decirles: Pues os jodéis»

Per tot l’exposat, Joan Baldoví i Ignasi Candela Serna han demanat la compareixença de Martinez Castro i han preguntat al Govern si comparteix les
ganes de fer-li una botifarra als pensionistes.

“En cas afirmatiu, – pregunten si Martínez Castro” té alguna vinculació amb l’exdiputada del PP Andrea Fabra “i si aquesta senyora, després de que ha passat, “ha de seguir en el seu càrrec”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (92918 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: