Anuncios

ICV celebra l’absolució dels tres bombers jutjats per salvar vides al Mediterrani

Els tres bombers de l’ONG Proemaid van ser detinguts fa dos anys a l’illa de Lesbos, acusats de tràfic de persones.

Des d’Iniciativa per Catalunya Verds celebrem la decisió del jutge d’absoldre de tots els càrrecs als tres bombers de l’ONG Proemaid, Manuel Blanco, Quique Rodríguez i Julio Latorre, que s’enfrontaven a una condemna de deu anys de presó acusats de tràfic de persones.

Els bombers van ser detinguts fa 2 anys a l’illa grega de Lesbos mentre ajudaven a rescatar vides de migrants al Mediterrani i van haver de fer front a una fiança de 15.000 € per poder sortir en llibertat.

ICV sempre hem defensat la tasca de salvament dels voluntaris al mar Mediterrani i a les costes de Grècia, i ho seguirem fent davant d’aquells qui volen criminalitzar a les persones que salven vides, sobretot quan són els qui realitzen unes tasques que haurien de ser cobertes pels Estats de la Unió Europa.

Anuncios

Categorías

About el comunista (93232 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: