Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Les gasolineres es reordenaran per millorar el benestar veïnal

BARCELONA.- Les gasolineres hauran d’estar lluny de la població vulnerable, com nens o gent gran, i de les zones residencials, a fi de reduir el soroll i la presència de vehicles, protegir la salut del veïnat i preservar-ne el descans.

Actualment a la ciutat hi ha més d’un centenar de gasolineres en funcionament que, fins avui, podien instal·lar-se en zones d’alta densitat de població amb les mateixes condicions que en zones industrials.

Amb el nou Pla especial urbanístic que s’ha començat a redactar, es tindrà en compte l’entorn urbà on s’ubiquen les benzineres, la seva funcionalitat o la proximitat a equipaments municipals a fi de garantir que l’activitat s’integra de manera adequada en l’entorn i es minimitzen les molèsties que el soroll, les olors o la presència abundant de vehicles poden ocasionar a veïns i veïnes.

Per poder elaborar la regulació, l’atorgament de noves llicències de gasolineres queda suspès durant un any amb l’exempció de les zones industrials de la Zona Franca, la Verneda i el Bon Pastor, sempre que la benzinera estigui a més de cent metres d’equipaments i habitatges.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80825 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: