Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Ferri: “La gestió de la Fórmula 1 demostra que el govern del PP era una orgia de saqueig i mangarrufes”

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat hui que les novetats sobre la investigació del cas de corrupció sobre la gestió de Fórmula 1 a València “demostren el modus operandi del PP en el govern valencià”.

Segons Ferri “el que ens anava a eixir gratis finalment ens ha costat més de 300 milions que encara que estem pagant tots els valencians. Diners que havien d’anar a educació i sanitat, però que el govern de Camps, Fabra i Bonig, va dedicar al negoci dels seus amiguets”.

“Ara hem conegut que la pròpia assessora de Camps admetia estar envoltada per gentola que només volia viure a costa dels diners dels valencians. Una nova demostració de l’orgia de saqueig i mangarrufes que era el govern del PP”.

“Com sempre hem assegurat -ha afegit el portaveu parlamentari de Compromís-l’ex President Francisco Camps va ser el màxim responsable del saqueig de la Fórmula 1 i en eixe sentit apunta la investigació. Des de Compromís vàrem denunciar en el seu dia la gestió de la F1 davant el Tribunal de Cuentas, el nostre objectiu és que els responsables d’este cas de corrupció tornen els diners i que mai més el PP tinga la clau de la caixa”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80758 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: