Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Àgueda Micó rebutja el model “clientelar i partidista” de repartiment de subvencions de la Diputació d’Alacant

La coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha rebutjat hui el model “clientelar i partidista» de repartiment de subvencions que manté el PP al front de la Diputació d’Alacant, amb «una distribució d’ajudes a dit, en funció del color polític dels ajuntaments”.

En eixe sentit, Micó ha exigit al president de la Diputació, César Sánchez, que “desautoritze els comportaments mafiosos del seus assessors al voler obligar als alcaldes i alcaldesses de Compromís a demanar ajudes a la carta per a justificar el manteniment d’un sistema caduc i caciquil en el pla d’inversions provincial”.

Micó ha donat suport al grup de Compromís a la Diputació d’Alacant i al seu portaveu, Gerard Fullana,”en els seus esforços diaris, també als tribunals, per desterrar un sistema clientelar, i convertint-lo en un nou model just i imparcial que estiga basat únicament en criteris objectius i justos per acabar amb la discrecionalitat i l’opacitat, com ja ha fet la Diputació de València”.

Al respecte, la també coordinadora nacional del Bloc ha recordat que “allà on governem apliquem polítiques basades en una distribució justa dels diners públics per damunt d’interessos partidistes basat en les necessitats reals de les persones”.

“És lamentable que el PSOE d’Alacant es plegue als interessos de Cèsar Sánchez en un tema clau per a garantir l’equitat en la gestió dels recursos públics”, ha conclòs Micó.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80457 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: