Anuncios

Baldoví: “S’ha demostrat que Cantó i el seu grup són inútils per als valencians”

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha qüestionat la utilitat dels diputats valencians de Ciutadans en el Congrés en la seua negociació amb el PP per a la subvenció del transport metropolità de València.

En declaracions prèvies a la junta de portaveus, Baldoví ha manifestat que els valencians necessiten els 38 milions complets per al servei: “aconseguir una esmena confusa repleta de condicionals per a finançar el transport amb només 10 milions d’euros és quedar-se molt molt curt. Ciudadanos està més preocupat en presentar una esmena per província que en que els diners arriben on han d’arribar”.

El portaveu lamenta el poc compromís de Ciudadanos amb València presentant una esmena idèntica per al transport metropolità a la de Madrid i Barcelona, quan ambdues capitals expliquen en aquests Pressupostos amb 127 milions i 109 milions respectivament i València ni amb un sol euro.

Per a Baldoví açò demostra que “Ciudadanos no cerca revertir les desigualtats entre territoris, ni que el Govern pague la part que li correspon del transport metropolità a València com fa en altres territoris, només intenta que no es parle que els pressupostos que han pactat són antivalencians·.

Anuncios

Categorías

About el comunista (93001 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: