Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Ponce: “Ni promeses, ni pedaços, al transport metropolità de València li corresponen 38 milions i això és el que haurien d’exigir a l’estat PP i Ciutadans”

El portaveu de Compromís a les Corts, Juan Ponce, ha lamentat que tant el PP com Ciutadans es conformen amb la promesa del govern central d’invertir 60 milions en el transport metropolità de València en tres anys o l’esmena per aconseguir 10 milions “quan la aportació estatal que ens correspon són 38 milions d’euros anuals”.

Per a Ponce “és un greuge que no té cap justificació racional que l’àrea metropolitana de València no reba cap partida dels PGE mentre que les de Barcelona, ​​Madrid i Canàries sí que reben fons. I davant d’esta situació no caben ni promeses que se les emporta el vent ni pedaços, l’únic que cal és una rectificació en forma d’aprovació d’esmenes que ens concedisca a l’àrea metropolitana de València estos 38 milions d’euros que són de justícia”.

“És inacceptable que els diputats valencians de PP i Ciutadans no s’hagen rebel·lat contra estos pressupostos de l’estat que ens tornen a marginar. El clam en la reivindicació d’un tracte just per part de la societat valenciana els ha posat nerviosos però només han aconseguit promeses i pedaços, no el que els valencians necessitem, inversions reals i justes”, ha conclòs el parlamentari de Compromís.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80825 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: