Anuncios

El pati interior de la Casa Macaya s’obrirà al barri l’estiu del 2019

Quan acabin les obres, l’estiu del 2019, el pati interior de la Casa Macaya serà un espai enjardinat de 2.000 metres quadrats obert al barri amb zones d’estada.

La remodelació del pati interior de la Casa Macaya, un espai de 2.000 metres quadrats, oferirà als veïns i les veïnes del dens barri de la Dreta de l’Eixample un nou espai de passeig i repòs, fins ara inaccessible des del carrer. Alhora, farà de passatge tot connectant el passeig de Sant Joan i el carrer de Roger de Flor.

El nou pati tindrà una zona de sauló, una àrea enjardinada amb arbres, arbusts i grups de flors, una font, una pèrgola per fer ombra i mobiliari urbà.

Una vista inèdita

La transformació permetrà veure la façana posterior de la Casa Macaya, edifici modernista de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch que data del 1901. Fins ara, el pati de l’edifici era un espai cobert de titularitat pública però sense accés directe des del carrer.

Les obres començaran pròximament i acabaran l’estiu del 2019. El pressupost dels treballs és de 2,5 milions d’euros.

Anuncios

Categorías

About el comunista (93405 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: