Anuncios

Un milió de persones han passat pel renovat Mercat de Sant Antoni

BARCELONA.- En el primer mes des que es va reobrir, el Mercat de Sant Antoni torna a ser el principal pol comercial del barri. Amb una mitjana de 20.000 visitants al dia, en total més d’un milió de persones han recorregut el mercat des de la seva reobertura, el 23 de maig.

El nombre de visitants s’ha estabilitzat en 20.000 de dilluns a dijous, i ha augmentat durant el cap de setmana. Els divendres i dissabtes unes 30.000 persones han recorregut de mitjana els 225 establiments del mercat, i el mercat dominical de llibres ha aplegat al voltant de 20.000 visitants.

L’horari del mercat és de les vuit del matí a les vuit del vespre, de dilluns a dissabte. L’equipament inclou 225 establiments, 52 dels quals corresponen al mercat de productes frescos (alimentació), 95 als encants (mercat no alimentari) i 78 al mercat dominical del llibre.

El nou mercat té una superfície de 53.388 metres quadrats, distribuïts en cinc plantes, de les quals la planta a peu de carrer allotja el mercat de productes frescos i els encants; a la planta −1 es troba el nou establiment d’autoservei alimentari, un espai per al veïnat, oficines i un espai museístic romà, que s’obrirà pròximament. Dues plantes subterrànies es destinen a l’aparcament de vehicles, i una altra, a la càrrega i descàrrega de mercaderies, magatzem i gestió de residus.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95023 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: