Anuncios

Ferri: “Camps era l’epicentre de la trama que saquejà les arques públiques per beneficiar el PP”

El síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, després de conèixer la decisió de la Fiscalia Anticorrupció d’investigar a Francisco Camps pel cas Gürtel, ha valorat la notícia “molt positivament. Entenem que és el pas que s’havia de donar en coherència amb tot el que s’ha sabut en el darrer juí de la Gürtel amb les confessions de Ricardo Costa i la resta d’acusats”.

Segons Ferri, “des de Compromís sempre ho hem denunciat, Camps era l’epicentre i peça clau en esta trama que saquejà les arques públiques per beneficiar el Partit Popular. Per això és positiu que s’investigue, que se delimiten responsabilitats, però sobretot que tornen els diners furtats. Diners que havien d’anar a educació i sanitat i van acabar en les butxaques d’uns pocs”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (93405 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: